About us

Ik ben geboren in Nederland in 1981. Na de middelbare school studeerde ik Engels en kunst, maar bracht ook veel tijd door in Spanje om te studeren en aan mijn kunst te werken. Het is goed dat ik deel uit maak van deze nieuwe trend. Het is een geweldige tijd voor mij en mijn carrière om in een andere richting te gaan. Ik ben in de creatieve industrie voor bijna een decennium, maar de laatste paar jaar zijn zeer interessant voor mij. Ik heb ook wat tijd doorgebracht in de academische wereld. De manier waarop ik heb gewerkt met huid en acne-gerelateerde ziekten en mijn eigen ervaring met hen, het is een goede tijd in mijn leven en die van mijn familie. Ik ben nu op zoek naar deze blog een deel van mijn carrière ook, dus ik kan mijn gedachten, ervaringen te delen en te helpen andere huidverzorging consumenten.

Ik wil iedereen bedanken voor de vriendelijke woorden en steun.

Mijn motto is: je hoeft geen dokter te zijn om wratten te hebben. U ze genezen met slechts een van deze 5 stappen: 1) Wratten behandelingen: De eerste stap om het krijgen van wratten genezen is om wratten om weg te gaan! Dit is gemakkelijk voor iedereen. Ik heb het in mijn kantoor door mijn eigen dokter gezien. Als je het krijgt, zal het je niet meer beïnvloeden! 2) Wratten Remedies: Deze zijn eenvoudig en eenvoudig toe te passen! 3) Wratten Remedies: Ik zal nooit een cent van een van de bedrijven die deze producten maakt, maar ik koop ze van de leveranciers. Dit is een affiliate link, want ik krijg een kleine commissie voor elke aankoop. 4) Wratten Remedies: Als ik zie dat je een van deze producten gebruikt en een vraag hebt, aarzel dan niet om het te vragen! U zult merken dat ze zeer effectief zijn, en zijn helemaal niet schadelijk op enigerlei wijze.

Als je denkt aan een wrat, je waarschijnlijk beeld een wrat op een plek waar er al een aantal kleine hobbeligheid.

Mijn visie

Mijn passie is om u de kennis over huidverzorging aan al jullie mannen en vrouwen die wratten.

Mijn doel is om u te helpen een oplossing te vinden voor uw wratten probleem. Als dermatoloog ben ik zeer vertrouwd met huidproblemen en ik kan u een diagnose stellen voor uw wrattenprobleem. Ik heb ook expertise in het behandelen en behandelen van wonden en huidziekten, waaronder dermatitis. Ik ben hier om je te helpen de beste manier te vinden om van je wratten af te komen, maar ik kan ze niet allemaal genezen. Ik weet dat je vragen: Is dit een scam? Ja, het is een oplichterij. Als u zich comfortabel voelt om het risico te nemen, lees dan mijn disclaimer. Ik zal ook een kort overzicht geven van mijn onderzoek en wat advies geven om u op weg te helpen. Houd er rekening mee, er zijn veel leugens en mythen over wratten. Je zou willen mijn blog te lezen voordat je hier en vergeet niet om de links in de post te gebruiken. De eerste stap is om te begrijpen wat wratten zijn en wat ze maakt.